zondag 26 mei 2013

Naar Middelburg Volkoren

Logo Middelburgvolkorenmusic-notes2


We zijn volop aan het studeren voor onze optredens tijdens de korendagen in Middelburg. Op 1 en 2 juni zingt een groot aantal koren op diverse mooie locaties in deze fraaie Zeeuwse hoofdstad. Je kunt daar gedurende die dagen alle genres koormuziek beluisteren. Zie ook de website http://www.middelburgvolkoren.nl/

Het Mannenkoor Vox Humana zingt daar op zaterdag 1 juni twee  keer. Om 13:30 uur is dat in de Hofpleinkerk en om 15:30 in de Nieuwe Kerk. In beide optredens brengen we met verschillende programma's een doorsnede van ons repertoire. Zo is in de Hofpleinkerk Praise the Lord o my soul te beluisteren maar ook Ave Verum Corpus en Stay with me till the morning. In de Nieuwe Kerk zingen we onder andere Cherubijnenzang, Priesterkoor uit Die Zauberflöte en Love changes ev'ry thing.

We maken een mooie koordag van deze trip. We vertrekken vroeg uit Leiden zodat we een koffie (met gebak) stop kunnen maken en sluiten de dag af met een gezamenlijk diner in Alphen aan den Rijn. Met ruim zeventig koorleden en partners hopen we op mooi zonnig weer zodat het net als de vorige keer toen we aan deze dagen deelnamen de hele dag via kooroptredens, wandelingen en terrasjes kunnen genieten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten